- Since 2021-

Unieke meisjesmode voor een eerlijke prijs

Business moms

Wij zijn twee zussen met kinderen. Jarenlang kriebelde het al om iets voor onszelf te gaan beginnen.

Sharon heeft duidelijk talent voor alles op zakelijk gebied. Lydia is erg creatief, hoe kunnen we deze talenten bundelen en daarmee een mooi product neerzetten.

hart-geel_Tekengebied 1
Little Miss by Sharon & Lydia

Sharon: Ik heb een part-time baan, twee dochters, fulltime moeder en zoals de meeste moeders zitten er te weinig uren in de dag. Als de kinderbijslag binnen kwam en de meiden nieuwe kleren moesten, vond ik het lastig om leuke setjes bij elkaar te zoeken. Bij de ene winkel haal ik een jurk, weer ergens anders maillot. Hoe zorg ik ervoor dat alles netjes met elkaar matcht. Ik wil niet overal de hoofdprijs betalen. Kinderen groeien snel, daarnaast ben ik op zoek naar de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

We hebben Spaanse roots en het viel mij op dat de mode in Spanje net even iets anders was. Vaak worden setjes completer gepresenteerd en de stijl is iets klassieker. Ik nam vaak kleren mee uit Spanje en vond het jammer dat de mode in Nederland anders is.

Lydia: Moeder van drie jongens, ik krijg regelmatig de vraag:” Waarom begin je dan een kledingwinkel voor meisjes?,, Juist omdat ik drie jongens moet kleden waarvan de meeste kledingopties beperkt zijn. Mis ik het om uit te pakken met tasjes, knipjes, schoenen en gedetailleerde kleren. Vaak kocht ik kleren voor mijn nichtjes en werden de jurkjes “tante Lydia” jurkjes genoemd.

Ik vind het erg leuk om ook naar de persoonlijkheid van een kind te kijken. Je hebt sportieve meisjes die nooit jurkjes willen dragen en echte “meisje meisjes” met glitter en nagellak. Vaak als ik langs kledingwinkels loop en het aanbod zie, dan is het niet helemaal mijn smaak en stijl. We proberen met onze collectie echt het verschil te maken. Meisjes mode net op een andere manier gepresenteerd en rekening houdend met de juiste prijs.

Familie Business: Ons derde zusje ontwierp ons logo en helpt ons met alles rondom social media. Regelmatig helpen verschillende familieleden ons met allerlei klusjes. Zonder hun was het ons niet gelukt.

En zo begint het.....

Liefs the Little Sisters.

KellyAlyssa-LM-060.jpg[2484]
Winkelwagen
Scroll naar boven